Ό,τι να 'ναι

Στο 4ο μαθητικό φεστιβάλ του Δήμου Καλλιθέας, στην αντιρατσιστική συναυλία της 25ης Μαρτίου.Τους χαρήκαμε, τους χειροκροτήσαμε, μας γοήτευσαν, μας συγκίνησαν. Οι "Ό,τι να'ναι". Με ψυχή τον Οφσέπ, που δένει παλιούς και νέους. Η Σταυρούλα κι η Κωνσταντίνα στο τραγούδι. Ο Στέλιος κι ο Θωμάς στις κιθάρες. Η Ελπίδα στα πλήκτρα. Ο Αλέξανδρος στο μπουζούκι. Κι όλους εμάς από κάτω ... fun club.
A! Kι η Φαίη που φρόντισε για τα βιντεάκια!
Απολαύστε τους:


Σχόλια

  1. Τα λόγια είναι περιττά νομίζω!!!Κρίμα να μην είμαι εκεί!!!!!

    Μπράβο και πάλι μπράβο!!Εκτός από τους Ότι να ναι τα συγχαρητήρια μου επίσης στη Φαίη για τα βιντεάκια και εσάς (ναι θα το πω και θα το εκστομίσω) κ. Μάνεση μιας και καταφέρατε να αναρτήσετε βιντεακια από κάμερα που χρόνια πρσοπαθώ να μάθω πως γίνεται!!ΧΑΧΑΧΑ!!Μπραβο σε όλους σας!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στα "αρμένικα" τραγούδια του Οφσέπ,στο "θέλω να γυρίσω μα είν'ο τόπος μου κλειστός",στον πόνο κ΄τη χαρά που έκαναν τραγούδι,στη νοσταλγία για τόπους κι ανθρώπους,στον οδυνηρό στεναγμό της Σταυρούλας,στην βαθιά ανάσα της Κωσταντίνας,στο ήμερο χάιδεμα στα πλήκτρα της Ελπίδας,στην τρυφερή απλότητα των χορδών του Στέλιου κ΄του Θωμά,στα ακριβη αγγίγματα στο μπουζούκι του Αλέξανδρου-"ό τι νά' ναι" λέω.Να είστε καλά,να σας χαιρόμαστε...
      Άννα Ζ.

      Διαγραφή
  2. Καθόλου "ό,τι νάναι"....
    Απλά, καταπληκτικοί!
    Σας καμαρώνουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιό μας στοχεύει στη συμμετοχή, τη συζήτηση, την ανταλλαγή, την έκφραση απόψεων και ιδεών, γι' αυτό και τα σχόλιά σας είναι κάτι παραπάνω από ευπρόσδεκτα:-)

Δημοφιλείς αναρτήσεις