"Τα μαθητικά"

Ναι!"Τα μαθητικά" επέστρεψαν,εγώ επέστρεψα και γενικά μπορείς να με χειροκροτήσεις μετά από τις πολλές μάχες που έδωσα για να βρώ τον κωδικό μου(ούπς!).Έχοντας χάσει αρκετά γεγονότα,θα αρχίσω με αυτά του αγαπημένου μας Φλεβάρη.Ααα ο μήνας που όλοι μπορούν να δείξουν τον πραγματικό τους εαυτό χώρις να χρειάζεται να απολογηθούν για αυτό.Μήνας χαράς και ξεφαντώματος,γιατί παρά τα όσα αντιμετωπίζουμε καθημερινά ο Έλληνας πάντα θα βρίσκει έστω και λίγες ώρες για διασκέδαση.Το ίδιο ισχύει και για το σχολείο μας,το οποίο φιλοξένησε ένα μεγάλο και προσωπικό πάρτυ αποκλειστικά για τους μαθητές του.Παντού καπελάκια,γυαλάκια και άλλα τέτοιου είδους καρναβαλίστικα μπιχλιμπίδια που χαίρεσαι να βλέπεις τριγύρω σου.Και μιας και σήμερα ήταν χαράς θεού η μέρα εμείς του δώσαμε και κατάλαβε!


J

Σχόλια

  1. Ωραία ανάρτηση!!Ναι ήμουν και εγώ εκεί!!Σας παρακαλουθούσα από το γραφείο!!ΧΑΧΑ!!Επιτέλους μαθητικά!!ΧΑΧΑ!

    ΥΓ:Πρέπει να πούμε κάποια στιγμή για την διαδοχή των αναρτήσεων σε αυτό το ιστολόγιο!!Δεν πρέπει να γίνει μπάχαλο το ιστολόγιο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το κέφι σας ήταν μεταδοτικό!
    Και το είχαμε τόσο ανάγκη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. J,
    1.Welcome back:Ρ
    2.Χωρίς να θέλω να υποτιμήσω την παραστατικότατη περιγραφή, νομίζω ότι στην περίπτωση αυτής της ανάρτησής (σου) ισχύει το "μια εικόνα ίσον χίλιες λέξεις".

    Καλό τριήμερο απ'τη Θεωρητική:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. J,

    Εεεε, δεν είπες για τα μουστάκια της Φανής και της Δανάης, για το καπέλο του Στέφανου και του Γιάννη, για το στηθοσκόπιο του Αλκιβιάδη, για το τσουλούφι του Θωμά, για τις φακίδες της Σταυρούλας, τα άπειρα φιογκάκια, αυτάκια, κερατάκια, κοτσιδάκια, αστεράκια, που φύτρωσαν στα περισσότερα κεφάλια των παιδιών!

    Και...τὠρα που το προσέχω, μη μου πεις ότι η φωτογραφία τραβήχτηκε στη βιβλιοθήκη!

    ( Ωραίες ανάσες στο σχολικό χώρο)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιό μας στοχεύει στη συμμετοχή, τη συζήτηση, την ανταλλαγή, την έκφραση απόψεων και ιδεών, γι' αυτό και τα σχόλιά σας είναι κάτι παραπάνω από ευπρόσδεκτα:-)

Δημοφιλείς αναρτήσεις